avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Institutie publica - Refuz de a solutiona cererea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Institutie publica - Refuz de a solutiona cererea conform hotararii definitive si executorii

Prin hotarire judecatoreasca definitiva si executorie institutia publica a fost obligata in contencios administrativ sa solutioneze cererea subsemnatului in conformitate cu dispozitiile legii precizate in hotarirea ce constituie titlu executor.Institutia publica refuza din nou sa solutioneze cererea pe fond invocind mai multe exceptii.Intr-o noua judecata instanta de contencios constata ca nesolutionarea cererii pe fond este nelegala si obliga din nou institutia publica sa solutioneze cererea potrivit dispozitiilor legii.Intrucit nu se conformeaza instanta obliga la penalitati pe zi de intirziere.Obligata la plata de penalitati institutia publica da un raspuns in care reitereaza sub alta forma raspunsul anterior refuzind in continuare sa solutioneze in fond cererea desi instanta prin considerentele decizorii a aratat modul corect de solutionare al cererii.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:16, 9 August 2017
Obtineti titlu executoriu ptr.obligarea la penalitati conf.art.906 NCPC si treceti la executarea silita prin intermediul unui exectuor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen dupa comunicare hotarare ginberto ginberto Mi s-a comunicat o incheiere definitiva pentru penalitati care mi-a fost admisa (art. 906 ncpc) de judecatorie. Hotararea a fost denumita \\"sentinta\\", cu ... (vezi toată discuția)
Refuzul functionarului public de a pune in executare o hotarare definitiva legalmgm legalmgm Buna ziua, Va rog sa-mi indicati procedura si temeiul legal pentru a cere in instanta (penal ? conencios ?) sanctionarea unui primar de sector care de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Executare silita mitracheioana mitracheioana referitor la executare asilita, daca debitorul nu a pus in executare, pot solicita in acelasi timp catre instanta de executare si stabilirea sumelor ce revin ... (vezi toată discuția)