avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Buna ziua,
Se doreste vanzarea cladirii in care firma isi are sediul social catre o persoana fizica si apoi se face contract de inchiriere pentru o camera pentru a se folosi ca sediu social, birou firma.
Intrebarea mea este: trebuie facute demersurile pentru schimbarea certificatului de inregistrare la ORC, ce declaratii se fac la anaf ?
Daca in acest moment, dvs aveti sediul firmei pe toata cladirea, iar dupa vanzare, veti avea doar pe o camera din acea cladire, trebuie schimbat sediul social. La ANAF se depune o declaratie, dar probabil se ocupa contabilul dvs, parca 50 era.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament achizitionat cu tva 5% ionantonro ionantonro În cazul unui apartament achiziționat cu cota de TVA redusă de 5% (art.291 CF alin.3 lit.c) pot stabili sediu social pentru o societate comercială ? Dar ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)