avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ultraj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ultraj

Vă rog să îmi spuneţi dacă un paznic de vânătoare, angajat de o filială judeţeană a Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România reprezintă autoritatea de stat şi poate fi victimă a infracţiunii de ultraj.
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:01, 2 Octombrie 2009
Actiunea de evacuare este la apel . Dupa aceea este executorie. Politia are dreptate, nu poate actiona. Consultati si un avocat.
Succes!
@anacojan
autoritatea politie nu poate interveni in lipsa unui document legal,respectiv hotarare definitiva si execiutorie.
Pana la pronuntarea instantei de judecata nu va puteti adresa la nici o autoritatea,instanta fiind unica competenta sa solutioneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de ultraj marcica marcica In timp ce imi desfasuram executarea lucrari de arat pe terenul proprietate familiei am surprinsin tarlaua de soia invecinata doi indivizi care dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa auser auser Buna ziua, am si eu o serie de intrebari: 1. In ce stadiu este un caz in care au fost citati martorii de procuror? 2. Acuzatul este cercetat pentru accident ... (vezi toată discuția)
Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)