Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

IriB 
	    	Utilizator

IriB 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 IriB	                   

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: 
Am fost concediata pe motive de dificultati economice. Nu am primit nici un salariu compensator. Am ... (vezi toată discuția)
	                    IriB	                   

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: 
Am fost concediata pe motive de dificultati economice. Nu am primit nici un salariu compensator. Am ... (vezi toată discuția)

Rih85	                   

Buna ziua. Ma numesc Adrian si as dori sa primesc anumite lamuriri cu privire la decizia de concediere care nu tine de salariat conform art 65 din codul ... (vezi toată discuția)
	                    Rih85	                   

Buna ziua. Ma numesc Adrian si as dori sa primesc anumite lamuriri cu privire la decizia de concediere care nu tine de salariat conform art 65 din codul ... (vezi toată discuția)

Mihai Pop	                   

Buna seara!
Decizia se emite in scris si, sub sanctiunea nulitatii absolute, trebuie sa fie motivata in fapt si in drept si sa cuprinda precizari cu privire ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai Pop	                   

Buna seara!
Decizia se emite in scris si, sub sanctiunea nulitatii absolute, trebuie sa fie motivata in fapt si in drept si sa cuprinda precizari cu privire ... (vezi toată discuția)