avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare zi decretată libera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare zi decretată libera

Lucrez la buget iar in ziua decretată libera adica pe 14.08.2017 am fost liber după serviciu.Intrebare : trebuie sa recuperez ziua respectiva prin prestarea de ore suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Jafa , utilizator 15:16, 17 August 2017
Problema este discutabila .... in opinia mea, trebuie sa recuperati , atat timp cat nu ati fost in CO sau in concediu medical..
Multumesc pentru opinie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e calculata ziua de concediu de odihna. de la ora 0:00 la ... Mihaibc Mihaibc Cum e calculata ziua de concediu de odihna. De la ora 0:00 la 24:00 sau doar prin raportare la programul normal. Altfel spus am 5 zile de concediu de odihna. ... (vezi toată discuția)
Recuperare zi libera / concediu de odihna PETRUTAA PETRUTAA daca in ziua care s-a dat liber ex.14 aug.2017 s-a pus recuperarea in 19 aug.,am dreptul sa-mi iau o zi de concediu de odihna in 19 august? (vezi toată discuția)
Zi lucratoare sambata gabrielaszabo gabrielaszabo Buna ziua , lucrez la o firma cu contract de munca de 8 ore cu program de luni pina vineri , dar ma aflu intr-o situatie care cel putin mie nu mi se ... (vezi toată discuția)