Am o intrebare din partea unui prieten - deci omul a avut un concediu medical la o firma unde a lucrat cam patru luni de zile. Concediul de cateva zile a fost la finalul contractului care a fost inchis prin restructurare a postului.
Firma care l-a concediat i-a cerut sa prezinte acte pentru ultimele 12 luni ca baza de calcul pentru concediul medcial.
Omul a prezentat fisa fiscala din anul precedent (firma la care a lucrat inainte nu mai exista). De asemena, intre perioada cat a lucrat la cele doua firme exista cateva luni de pauza. Deci grosso modo, omul a lucrat cam vreo 7 luni in anul care se sfarsea pe data cand el era concediat de la firma aia cu restructurarea.
Firma de la care cere plata concediului medical, refuza insa sa i-l dea, pe urmatoarele considerente:
1. ca a cotizat o perioada insuficienta in acele 12 luni
2. ca fisa fiscala nu constituie document probatoriu
Fiind vorba despre un conflict mai larg, sa spun asa, intre cele doua parti (au exista deja niste procese tot pe dreptul muncii, castigate de catre reclamant - deci prietenul meu - cu firma asta), poate ca o fi doar inca o sicana a firmei. Intreb, deci, daca forma are argumente legale sa nu plateasca acest concediu si sa respinga aceste acte.
Mentionez ca in alt proces cu acest reclamant, firma a recunoscut in scris datoria pe care o are pe acest concediu, fara sa mentioneze vreo problema de genul duratei insuficiente a cotizarii, motivand ca nu are actele necesare ca sa faca calculele.
Mai adaug ca tarasenia a avut loc in anul 2006, in vara, deci atunci s-a consumat concediul medical.
Multumesc mult.
Daca nu ma inseala memoria, in 2006 stagiul necesar pt dreptul la plata medicalului era de minim 6 luni in ultimul an anterior acordarii concediului medical.
Din ce spuneti dvs s-ar putea ca prietenul sa fie totusi sub aceasta limita, depinde de datele concrete ale situatiei.
Intradevar pe baza fisei fiscale nu poate avea dovada stagiului de cotizare la firma anterioara, pt ca acolo din cate stiu eu nu apare si nr de zile lucrate la care s-a platit contributia aferente la fondul de sanatate, fisa fiscala face doar dovada veniturilor obtinute si impozitate.
Aveti idee cum se poate face atunci dovada faptului ca omul a fost angajat de la data de x la data de y la o firma ? Din moment ce firma nu mai exista, omul nu poate lua nicio adeverinta, corect ?
Persoana este venita din Occident si lucreaza ocazional in Romania din motive umanitare, nu are treaba cu carti de munca sau alte asemenea documente ce tin de excrescente comuniste :-).
Datele privind activitatea de munca sunt transmise de firme lunar la toate institutiile unde platim contrivutii, in format electronic.
Mergeti la Casa de sanatate si solicitati o adeverinta privind stagiul de cotizare la sanatate si plata contributiilor, necesara pt plata concediului medical.
Concediu medical
krystyv
Buna ziua!
sunt angajat la o firma cu contract de munca temporar,din luna iulie 2006 pana in octombrie 2006,inainte sa ma angajez la aceasta frima am lucrat ... (vezi toată discuția)