avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumparare vechime de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumparare vechime de munca

Buna seara !
Care este termenul pina la care se poate cumpara vechime de munca conform Legii 186/2016, prin achitare contributie sociala ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:16, 16 August 2017
Persoanele care nu au acumulat suficienţi ani de vechime pentru a primi pensie de la stat îşi vor putea plăti în continuare asigurările sociale pentru anii în care nu au cotizat. Guvernul a prelungit termenul până la care pot fi plătite retroactiv contribuţiile de asigurări sociale, persoanele care n-au ajuns încă la vârsta de pensionare având posibilitatea să facă acest lucru până la 31 decembrie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia la limita de vârstă Valentino 69 Valentino 69 Am 68 de ani si 6 luni,nu sunt pensionar nu mai lucrez,I-mi lipsesc 2 ani si 6 luni ca sa omplectez 15 ani limita minima de cotizare ca sa pot primi pensie. ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata parțial Zamfir Floarea Zamfir Floarea Când pot ieși la pensie anticipat parțial dacă sint născuta la data de 1/01/1960 și am lucrat 14 ani 3 luni si 9 zile in condiții normale iar in gr. ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva vechime pt pensionat caz boala. andreiadmin andreiadmin Am fost pensionat pt invaliditate grad 3 in 05.2015 in urma unui avc hemoragic si avand o vechime de numai 9 ani(nascut 10.1963) ma gandesc sa ma imprumut si ... (vezi toată discuția)