avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rovinieta - cumparare dupa trecerea pe sub aparat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rovinieta - cumparare dupa trecerea pe sub aparat

Astazi am circulat fara rovinieta si am trecut pe sub un aparat ,după care la 5 ore am cumparat rovinieta pe 7 zile si am trecut pe sub acelasi aparat in aceiasi zi..Voi fi amendat ?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:50, 20 August 2017
Cf. O.G. 15/2002 modificată și completată
(8)Perioada de valabilitate a ROVINIETEI începe de la ora 0,00 a zilei solicitate de utilizator şi expiră la ora 24,00 a ultimei zile a duratei pentru care a fost achitat tariful de utilizare.
(8.1)Dacă ziua de început a perioadei de valabilitate a rovinietei este ziua în curs, valabilitatea acesteia începe la ora înregistrării informaţiilor privind achitarea tarifului de utilizare în baza de date a SIEGMCR şi expiră la ora 24,00 a ultimei zile a duratei pentru care acesta a fost achitat.
Deci veti primi amenda, probabil ca instanta o va anula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru rovinieta platita in aceeasi zi bunicutul bunicutul Am primit o amenda pt roivinieta in data de 13 09 si eu am cumparat-o mai tarziu in aceeasi zi!!!!!Cum se rezolva cf legii!!!!! :O (vezi toată discuția)
Am cumparat rovinieta astazi si tot astazi am trecut pe langa o camera cnadnr DMX DMX Astazi am trecut pe langa o camera a CNADNR, motiv pentru care mi-am amintit ca pentru masina pe care o conduceam nu mai am rovinieta valabila; expirata de 40 ... (vezi toată discuția)
Rovinieta popescuam popescuam Buna ziua, In data de 24.06.2016 am plecat din Bucuresti, pe A2, uitand sa platesc rovinieta. Din cate stiu, pe A2, in dreptul centurii (km 12-km13), este un ... (vezi toată discuția)