avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestrare in banca pe timpul alimentarii bancomatului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestrare in banca pe timpul alimentarii bancomatului

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca e legal ca o banca sa tina clientii inchisi in incinta bancii pana lucratorii banci alimenteaza bancomatul? Bancomantul este in apropierea unicei usi din banca, iar in timpul cat alimenteaza bancomatul clientii sunt sechestrati in incinta bancii. Eu am stat sechestrat aproximativ 10 minute de mai multe ori in acea banca, ceea ce mi se pare ilegal.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: turdeanu , utilizator 19:12, 27 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dle @turdeanu, cine citeste topicul acesta se amuza, sincer. Insa noi luam lucrurile in serios si incercam sa dezbatem orice poveste, indiferent cat de atipica este, adica sa o incadram in drept. In cazul de fata, cred ca sunt putini cei care ar inclina sa va dea dreptate. Cred.

Faptul ca sunteti atat de convins de ceea ce spuneti este o certitudine si asta este un lucru bun, drept pentru care eu ma intreb de ce nu mergeti la politie sau la parchet si sa depuneti o plangere, pentru ca este dreptul dvs. si in plus aveti si o datorie morala si civica sa sesizati o fapta penala, mai ales una grava cum este lipsirea de libertate. Institutiile mentionate trebuie sa va primeasca plangerea si sa va dea un raspuns, indiferent daca claseaza cauza sau daca continua urmarirea penala. Dupa ce primiti raspunsul, reveniti si ne spuneti si noua in ce consta raspunsul, daca doriti desigur, asa incat sa putem sa mai invatam unii de la altii. Ok?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
trandafir2, moderator
Dle moderator, pai eu ma bucur ca se amuza lumea, ce sa zic, trebuie sa ne mai si relaxam. Desi observ ca ma luati peste picior nu ma supar, pentru mine e mai mult o curiozitate raspunsul la aceasta situatie. E un fel de problema de logica si asteptam niste raspunsuri logice cu argumente, Eu m-am chinuit sa va caut argumente logice, pentru ca ati afirmat ca nu exista elementele constitutive ale infractiunii, si sa imi spuneti dvs. care mi-ati raspuns, unde gresesc. Aici nu e ca la vot, hai sa votam cine ii da dreptate lui turdeanu si cine nu. E pe argumente logice ca de aia e site de avocati. Eu nu sunt convins ca am dreptate, dar nu inteleg unde este greseala in ce am scris si asteptam de la dvs. sa ma luminati, ca am vazut ca va pricepeti. Eu nu am nici o tangenta cu legile, de aceea am intrebat aici. M-ati dezamagit cu partea in care evitati sa imi raspundeti logic si ma luati peste picior. Ok? :)
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
turdeanu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tinand cont de cate raspunsuri ati primit, cu texte generoase, nu cred ca are cineva vreo placere sa va ia peste picior consumand timp si calorii sa scrie, adica nu reprezinta vreun mare interes, de ras sau de plans, problema dvs ipotetica, nu stiu cum sa va explic, dar nu sunteti nici primul si nici ultimul aici, pe forum, care impinge o chestiune clara pana in panzele albe, motivat doar de niste pareri personale. In mod normal si conform regulamentului, genul acesta de discutii, pot fi inchise, daca directia topicului deviaza de la firesc. Si firescul este ca in aceasta materie nu exista practica judiciara cu privire la lipsirea de libertate in modul expus de dvs. Vi s-a raspuns, vi s-au spus pareri, acestea sunt parerile, Vreti sa va mint si sa va dau dreptate? Bine, va dau dreptate pentru satisfactia dvs, insa aici, pe forum, prea putin conteaza daca si cine are dreptate, nu este concurs, ci conteaza ca oamenii cu probleme reale sa-si rezolve problemele reale, nu ipotetice, iar dvs daca sunteti o persoana vatamata printr-o fapta penala trebuie sa depuneti o plangere penala.
Firesc mi se parea sa primesc un raspuns punctual si logic la ce am intrebat, nu pareri
de genul ca banca este binefacatorea populatiei si ce am eu impotriva bancilor :)

Adica firesc era asa, dupa parerea mea:
Nu este infractiune pt. ca:
1....
2...

Ziceti:
"Vreti sa va mint si sa va dau dreptate?
Bine, va dau dreptate pentru satisfactia dvs."


Ma dezamagiti din nou. Cu tot respectul , dar mai sus afirmati ca mintiti, adica spuneti minciuni, ceea ce nu pare firesc. Deci cum sa mai am incredere ca imi dati un raspuns adevarat?

Nu am nevoie sa imi dati dreptate,ci un raspuns logic de ce nu am dreptate ar fi fost suficient. Mai ales ca m-am straduit sa caut argumente.
Asta cred ca era firesc, dar vad ca si eu mi-am pierdut timpul si l-am pierdut si pe al dvs.
Dar e ok, am inteles punctul dvs. de vedere.
Inteleg ca aveti topicuri adevarate nu de astea distractive, adica nu aveti timp de prostii.

Ok, imi cer scuze . E ultima postare si daca doriti, va rog sa stergeti topicul daca vi se pare nefiresc.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu mona m mona m buna o fosta cumnata de-a mea s-a luat de fiul meu de9 ani pe drumul de la scoala . acesta a venit f. speriat si plingind si mi- a marturisit cele petrecute. ... (vezi toată discuția)
Retinere minor tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua, Este penala fapta unei rude de a retinhe un minor si de a nu lasa un parinte sa aiba legaturi cu el? In fapt soacra nu a vrut sa mi dea copilul ... (vezi toată discuția)
Sechestrare minora george 21 george 21 Am un copil de 11 ani nefiind casatorit cu mama copilului, dar pe care l-am recunoscut. Acum 5 ani au plecat in Spania cu acordul meu, in fiecare vacanta de ... (vezi toată discuția)