avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat și activitatea economică a unui ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat și activitatea economică a unui ONG

persoana care incaseaza , emite bonul fiscal , scoate raportul zilnic si intocmeste o declaratie de anulare a incasarii cand tasteaza gresit , NU este angajata altei firme nu a proprietarei casei de marcat. Adica , sunt in aceeasi locatie si o firma si o asociatie non profit pe care se fac incasarile .Mentionez ca aceste incasari sunt aferente activitatii economice a asociatiei.
Ce documente, contracte de colaborare ,protocoale se pot intocmi pentru a nu exista probleme , poate firma prin angajatii ei sa presteze acest serviciu catre asociatia non profit fara nici o pretentie ? In cazul in care angajatii gresesc bonurile fiscale ce documente se intocmesc , cine le aproba etc? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 09:00, 22 August 2017
Organizatia non profit trebuie sa aiba propria casa de marcat pentru vanzarile sale.

Daca marfa este vanduat intr-o locatie care nu este a sa, de vanzatorii celuilalt partener, atunci puteti lasa marfa in consignatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune pe baza monetarului loredana.m loredana.m Buna seara, am preluat firma de la tatal meu acum o luna. La data preluarii aveam un stoc de 12000, problema este ca valoarea stocului la sfarsitul fiecarei ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala tavinel tavinel buna ziua.am si eu o intrebare. la o intreprindere individuala se face receptia marfii dupa factura sau doar registrul de incasari si plati? (vezi toată discuția)