avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Buna ziua ,
As avea o intrebare la care dumneavoastra ma puteti ajuta cu un raspuns si cu scutirea de a bate din usa in usă pe la instituțiile statului.
Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna septembrie (luna viitoare ) , am lucrat cu contract de munca din 01.04.2013-15.11.2016 Nu stiu cum se calculează indemnizația, din ultimii doi ani prind un an si 2 luni de munca dar la început, ma încadrez sau nu ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 23 August 2017
MariaMagdalena24 a scris:

.......
Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna septembrie (luna viitoare ) , am lucrat cu contract de munca din 01.04.2013-15.11.2016 Nu stiu cum se calculează indemnizația, din ultimii doi ani prind un an si 2 luni de munca dar la început, ma încadrez sau nu ?
Multumesc anticipat!

Beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Perioada de calcul va fi decembrie 2015 - noiembrie 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez sau nu de indemnizatie? MariaMagdalena24 MariaMagdalena24 Bună ziua ..as dori sa știu dacă o sa beneficiez de Indemnizația de creștere a copilului sau nu . Perioada în care am lucrat a fost 01.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil Santutoo Santutoo Buna Sotia mea a lucrat in perioada Mai 2016- Decembrie 2017. In decembrie s-a concediat . Acum este însărcinata si in Septembrie urmează sa nască Eu ... (vezi toată discuția)
Pot primii indemnizație? Silva01 Silva01 Buna ziua, Am o situație similara, mi-am dat demisia în noiembrie 2016 și urmează sa nasc în septembrie 2017 iar înainte de aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)