avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat fara PFA
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat fara PFA

Aș dori să știu dacă fiind traducător autorizat dar fără PFA pot efectua traduceri contra cost ? Doresc să îmi fac PFA sau SRL, încă nu știu sigur dar va mai dura. Și dacă da cum procedez ca să declar la fisc? Care ar fi taxele?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:01, 25 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să aveți o formă legală pentru prestarea serviciilor de traduceri. adică srl/pfa. Dacă nu aveți vă puteți angaja și prestați munca de traducător pentru care veți încasa salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat angajat docco docco Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva cu privire la urmatorul aspect. Sunt traducator autorizat iar pana la 31.12 2010 am fost inregistrat la fisc ca ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat madalinairimia madalinairimia Buna ziua, am citit raspunsurile dvs de aici si par foarte exacte. Din acest motiv as dori sa ma ajutati si pe mine, daca puteti. Acum ma inregistrez si eu la ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)