avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La cate puncte ramai fara permis pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La cate puncte ramai fara permis pe teritoriul Germaniei?

Buna!am o intrebare daca ma poate ajuta cineva care stie concret,la cate puncte ramai fara permis pe teritoriul Germaniei. 25 08 2017.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
P.iulian29@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 08:04, 2 Septembrie 2017
In Germania la un numar de 18 puncte de penalizare carnetul de conducere este retinut temporar sau definitiv, în functie de gravitatea si intervalul la care se comit contraventiile.
Gheorghe Florin a scris:

In Germania la un numar de 18 puncte de penalizare carnetul de conducere este retinut temporar sau definitiv, în functie de gravitatea si intervalul la care se comit contraventiile.

Imi cer scuze ca intervin dar nu aveti dreptate.Am facut de curand scoala aici si va spun ca la un total de 8 puncte se primeste instiintare ca este suspendat permisul si obligat in termen de 6 luni sa faca idiottentest sau seminar de perfectionare pt a l primi inapoi...daca nu face permisul ramane suspendat la ei fara drept de a mai da din nou la permis
La 18 puncte penalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cate puncte iti suspenda permisul în germania? adinasisara adinasisara Buns.Am și eu o nelămurire și va rog mult sa mă ajutati.Soțul meu a acumulat 10 puncte de penalizare pe teritoriul germaniei și as vrea sa știu la cate ... (vezi toată discuția)
Carnet de sofer raduaw raduaw Daca conduc pe teritoriul tarii Romaniei si ma opreste politia,imi cer carnetul de sofer ,le spun ca nu il am la mine,iau amenda si trebuie sa ma prezint la un ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis! ionescusorin11 ionescusorin11 Buna dimineata ! As dori sa va adresez o intrebare si sper sa ma ajutati cu un raspuns , In data de 08/07/2007 am acumulat 16 puncte de penalizare din cele 15 ... (vezi toată discuția)