avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concediu medical-TBC
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concediu medical-TBC

Sunt angajata pe perioada determinata-1sept-31 aug-2017. Din data de 21 iunie figurez ca internat in sectia Pneumologie-TBC, pana la data de 21 aug. Contractul de munca expira la 31 aug....ce ma sfatuiti sa fac? Nu pot reincepe serviciul( 14 Iulie -titularizare-nu am fost, 4Sept-suplinire-nu voi merge deoarece mai am tratament 4 luni.....acasa, si nu am adev de clinic sanatos de la MF sau MSpecialitate la dosar). Ce drepturi am? Fara un venit stabil e foarte greu...Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mihaelastefan , utilizator 10:29, 25 Ianuarie 2018
Buna seara! Si eu sunt in aceeasi situatie...cum ati rezolvat?după expirarea contractului cine preia plata medicalelor?Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni. Am reusit sa ma pensionez pe caz de boala, gradul 2- pe prioada de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate diana_rotaru1 diana_rotaru1 Buna ziua! In perioada 1 sept. 2016 - 31 aug. 2017 figurez ca profesor suplinitor la o scoala, apoi imi expira contractul pe perioada determinata. Dupa 31 aug. ... (vezi toată discuția)
Problema contract de comodat marcela_29 marcela_29 Buna ziua, Ma numesc Marcela si ma aflu in urmatoarea situatie. Anul trecut am infiintat un SRL, am incheiat un contract de comodat despre care la vremea ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)