avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa obtin un contract de comodat pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa obtin un contract de comodat pentru un autoturism

Buna ziua,
cum pot sa obtin un contract de comodat pentru o masina care a fost primita cadou de la o persoana care nici ea nu a avut nici o legatura cu proprietarul ..
mentionez ca zilele trecute am avut un accident cu ea in care sunt pagubit si autoturismul este mai mult ca sigur dauna totala.
in cazul asta trebuie sa gasesc proprietarul care este un samsar de masini . am cautat pe google si avea 2 procese cu doua autoturisme ..
eu nu am platit impozit si sau amenzi daca au fost . in caz ca ii gasesc un numar de telefon ..cu as putea sa ii cer sa imi faca un contract de comodat fara a ma alege cu un proces sau cu alte complicatii..
motiv de radiere sau sa ii spun adevarul ...
daca o sa afle de masina ca trebuie sa ia banii de la firma de asigurari o sa ii ia si eu nu o sa ma aleg cu nimic..
trebuie sa o fac sa fie si in favoarea lui cred ca ar fi ok sa scape si el de toata incalceala asta
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
gabiybis, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:04, 26 August 2017

Incercati sa contactati proprietarul care avand in vedere ca se afla in instanta de judecata,
fie intelege sa renunte la vehicul fara alte pretentii si incheie documentele de tranzactionare vehicul,fie din contra poate ridica pretentii
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat fiscal înmatriculare mașină CGeorgi CGeorgi Am o mică problema . Am achizițonat un Opel Corsa și a rămas sa îmi trimită proprietarul fiscalul ,lucru care bineînțeles nu s-a mai întâmplat . ... (vezi toată discuția)
Instrainare autoturism AlSoryn AlSoryn Buna ziua, Am instrainat un autoturism unei cunostinte printr-un act de vanzare-cumparare, acesta stiind ca nu-i pot da certificatul fiscal ( am o oprire pe ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Sxzilles Sxzilles Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi ... (vezi toată discuția)