avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto 2007/mediu masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto 2007/mediu masina vanduta

Buna ziua !

Taxa platita in 2007 se mai poate recupera ? 1700 euro.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: criac112 , utilizator 10:55, 26 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare vanzare auto radumuresan radumuresan Buna ziua, Am inmatriculat un autoturism in 2007 pentru care am platit taxa de prima inmatriculare 6000 ron. Am recuperat in 2008 o suma aferenta emisilor de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxelor platite catre statul francez Ozgean Ismail Ozgean Ismail Buna ziua. Am muncit o perioada de 3 ani pe vasele de croaziera pe Sena cu contract francez (contract pe perioada determinata 9 luni). Lunar se opreau circa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina inmatriculata in ro razvan0411 razvan0411 Buna seara, Am o mare problema in acest moment legata de taxa auto reintrata in vigoare la inceputul acestui an, taxa la care vor fi supuse si autoturismele ... (vezi toată discuția)