avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie cu cetățean grec
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie cu cetățean grec

Buna seara,sant romanca am sotul decedat si 2 copii majori ,vreau sa ma recasatoresc in grecia cu cetatean grec .Puteti sa-mi puneti ce acte trebuie sa-mi scot din tara ,unde sa le traduc si pt care am nevoie de apostille,iar daca apostilul este necesar si pt actul original si pt cel tradus .va multumesc o seara buna
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:13, 31 August 2017
Toate actele de stare civila trebuie apostilate(certif. dvs. de nastere, casatorie, deces sot, adeverinta anexa 9 de celibat). De tradus sa le traduceti si sa le legalizati in Grecia. Traducerea nu trebuie apostilata. La notar in Grecia veti face si o declaratie. Va spun aut. grecesti de stare civila. Sa aveti pasaport si sa va casatoriti la autoritati, nu la biserica.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Apostila ,traducere legalizzare si supralegalizare grodziu80 grodziu80 Buna.as dori sa va intreb daca ma puteti lamuri cam ce am de facut pt k nu inteleg.vreau sa ma casatoresc in Polonia, cu un polonez.am mai fost casatorita in ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)