avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal vs M500
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal vs M500

Lucrez intr-o institutie publica, si am inteles ca noi angajati (contractuali) se vor trece in m500. Sau mai bine zis, incepand cu luna septembrie, vom avea un nou angajat-contractual. Dar mi-a fost sugerat ca acest CIM va trebui sa il trec in M500. Dar acest M500 se va inregistra pt luna septembrie abia in octombrie. cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 31 August 2017
Conform Ordinului 2263/2016, institutiile/autoritatile publice transmit datele cu privire la toate categoriile de personal platit din fonduri publice, potrivit prevederilor art. III alin. (1) lit. a) din Hotararea Guvernului nr. 877/2016, prin intermediul formularului M500.

Transmiterea datelor se realizeaza lunar, pana la data de 25 (inclusiv) a lunii urmatoare pentru luna anterioara, in conformitate cu procedura de transmitere a datelor in registrul public, prevazuta in anexa care face parte integranta din ordin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular m 500 buiavasi buiavasi Buna dimineata Societatile comerciale cu capital majoritar de stat sunt obligate sa completeze acest formular. Multumesc (vezi toată discuția)
Dosar profesional gluten gluten Hotărârea nr. 877/2016 Art. 3. (1) Registrul privat şi registrul public se întocmesc în formă electronică. Este revisalul?! (vezi toată discuția)
Ordinul ministrului muncii nr.2263 buiavasi buiavasi Nu am gasit pe site-ul ANAF formularul M500 stiti ceva de acest formular de unde il putem descarca? Si daca va fi publicat mai tarziu se va prelungi si ... (vezi toată discuția)