avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere pe numele parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere pe numele parintilor

Buna ziua,
As dori sa imi inchiriez apartamentul unui student dar doresc sa semnez contractul cu unul din parintii acestuia. As dori sa stiu cum as putea sa formulez in contract astfel incat sa se inteleaga ca desi studentul va locui la adresa, raspunderea legala pentru plata chiriei sau pentru eventualele daune ii revine parintelui acestuia, cu care semnez contractul.
Nu am reusit sa gasesc niciun model de genul acesta pe internet.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: psyche383 , utilizator 05:58, 1 Septembrie 2017
Liliana Gradinaru a scris:

Trebuie să știe să îl personalizeze, asta e problema. În esență, userul nu vrea un contract standard, ci clauze de garantare concrete și legale.

Am un contract redactat de un avocat ,doar ca inainte chiriasul era o persoana juridica si in apartament locuia un angajat al acesteia. Deci tot ce am facut a fost sa inlocuiesc peste tot persoana juridica cu numele parintelui (chiriasul) si fostul ocupant al spatiului cu actual ocupant (studentul).
Intrebarea mea era daca este gresita in vreun fel formularea pe care am mentinonat-o in primul comentariu?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
psyche383, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere student strain - rezidenta + anaf (finante) - acte necesare darkvisio darkvisio Buna ziua, De curand un student strain a inchiriat apartamentul meu. El m-a rugat sa ii dau actele necesare pentru rezidenta (cele legate de spatiul de ... (vezi toată discuția)
Adaugare chirias la contract de inchiriere preexistent alexfba alexfba Buna ziua, Sunt chirias al unui apartament unde locuiesc cu partenera. Contractul a fost facut initial doar pe numele meu, din comoditate si dat fiind ca eu ... (vezi toată discuția)
Lncetare drept folosinta contract inchiriere eugen82 eugen82 Am inchiriat un apartament in 2011 inainte de 1.10 pe vechea lege 114/1996, pe o perioada de 3 ani. Contractul a fost redactat de agentie, se arata ca ... (vezi toată discuția)