avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajata însărcinată, inchidere firma la cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajata însărcinată, inchidere firma la cerere

Am anunțat la firma ca sunt însărcinată si m-au înștiințat inițial ca au decis încetarea contractului de munca, ulterior m-au anunța ca daca nu sunt deacord cu încetarea CMI prin acordul părților vor recurge la procedura de închidere a societății si mutarea activității acesteia pe o firma nou infiintata. Va rog sa îmi spuneți daca este legala concedierea si se se poate face in acest sens.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
CristinaAT, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgianahandac , utilizator 20:28, 31 August 2017
in ziua in care semnati noul cm semnati si demisia ca sa fiti acoperita . acum ce sa zic in romania se poate orice nu au voia sa va dea afara nici sa inchida firma dar e romania....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Szegedi Szegedi Buna seara, sunt insarcinata in luna a 3-a iar firma la care lucrez de aproape 3 ani se muta in alt oras.Pot sa cer sa ma trimite in somaj? Daca sunt somera ... (vezi toată discuția)
Demisie angata insarcinata ? nelugigi nelugigi Buna ziua. Ma numesc Nelu si va supun atentie o problema aparuta recent si la care nu stim nici eu si nici sotia mea cum sa reactionam. Asadar, sotia mea ... (vezi toată discuția)
Certificat medical in continuare Vioreld Vioreld buna ziua. am un salariat care a adus un certificat medical initial pentru luna aprilie. pe 01 mai l-am angajat la o alta firma din grupul nostru. salariatul ... (vezi toată discuția)