avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA - pe proprietar sau pe utilizator?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA - pe proprietar sau pe utilizator?

recent am cumparat o masina si am inmatriculat-o pe numele tatalui meu, insa m-am trecut ca utilizator, pe numele cui se va face RCA-ul? pentru ca in cazul meu, ar depasi cu mult 1400 lei, avand doar 20 de ani.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 00:21, 1 Septembrie 2017
Persoanele fizice sau juridice care au în proprietate vehicule supuse înmatriculării/înregistrării în România, precum şi tramvaie au obligaţia să se asigure pentru cazurile de răspundere civilă ca urmare a pagubelor produse prin accidente de vehicule

Deci pe numele tatalui
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata rca de catre comodatar angheladrian angheladrian Am inteles ca se poate face un contract de comodat intre un proprietar de masina si un utilizator, in care sa se specifice ce taxe trebuiesc sa fie platite de ... (vezi toată discuția)
Amenda rca ContSters139877 ContSters139877 cui se aplica amenda in cazul lipsei rca ? soferului si/sau detinatorului auto ? (vezi toată discuția)
Rca sofer, nu proprietar silvia99 silvia99 buna ziua! ce risca un sofer, proprietar de masina, daca incheie polita rca pe numele tatalui sau si nu pe al lui? ce amenda/pnalizare risca daca este prins ... (vezi toată discuția)