avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua...va rog sa ma lămuriți in legatura cu o problema ...mama mea vrea sa faca succesiunea dupa moartea parintilor...sunt 6 frati dintre care 1 mort...2 dintre ei nu vor sa fac...ce este de facut in situatia asta???
In alta ordine de idee mama mea are rol la primarie pe numele ei de peste 30 de ani pe terenul unde este asezata casa parinteasca , poate sa isi faca acte pe ce detine in prezent fara succesiune sau fara frati?? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sabyn_a , utilizator 19:45, 2 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult...
Daca părinți mei au rol la primarie pe numele lor si il platesc de peste 30 de ani , nu pot sa isi faca acte cu uzucapiune?? Fara succesiune??

-editare citat mesaj anterior-
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pe pamantul din curtea casei pompilica pompilica Buna ziua. Tatal meu doreste sa faca taxa de succesiune pe casa parinteasca impreuna cu fratii sai si acum umbla dupa acte. Acum a aflat ca parintii sai ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)