avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firme verificari si revizii de instalatii si gaze
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firme verificari si revizii de instalatii si gaze

Conform noilor relementari verificarile si reviziile instalatiil de gaze a devenit o activitate liberalizata . Poate cineva sa -mi spuna in ce MO sunt prezentate aceste reglementari si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a se obtine o autorizatie pentru o firma care vrea sa faca astfel de verificari si care este procedura .Multumesc anticipat pentru amabilitate.
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 03:30, 3 Octombrie 2009
In conformitate cu H.G. nr. 1043/ 1.07.2004 pentru aprobarea Regulamentului privind accesul la sistemele de distributie a gazelor naturale (publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 693/ 02.08.2004) si cu Normele Tehnice pentru proiectarea si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale NT – DPE – 01/ 2004, orice instalatie noua de gaze naturale trebuie sa aiba în mod obligatoriu acordul de acces la reteaua de distributie precum si avizul tehnic al furnizorului de gaze. Acordul de acces permite beneficiarului sa încheie Contractul de proiectare si executie a lucrarii cu una din firmele autorizate de catre Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Gazelor Naturale (A.N.R.G.N.) pentru proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale. Inainte de începerea propriu-zisa a lucrarilor de executie, instalatorul autorizat are obligatia de a depune la Serviciul Tehnic al furnizorului documentatia tehnica, în vederea obtinerii avizului tehnic. Punerea în functiune si receptia lucrarii se face de catre personalul de specialitate al furnizorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea montării detectoarelor de gaze în apartamente gabriela constantinescu gabriela constantinescu Va rog frumos, care mai este situația cu obligativitatea montării acelor detectoare de gaze în apartamente? Mai este obligatoriu realmente, sau este ... (vezi toată discuția)