avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Onorariu avocat - creștere în timpul proceselor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Onorariu avocat - creștere în timpul proceselor motivată de decizii ANAF

Buna ziua!
La asociatia de proprietari ne confruntam cu o problema privind onorariul avocatului care ne reprezinta in instante.
Dl. avocat ne-a anuntat de o crestere a onorariului la procesele aflate pe rol la judecatorie, pe motiv ca i s-a impus aceasta crestere din partea ANAF si nu stiu ce comisie. Procesele sunt cu proprietarii rai platnic si nu sunt finalizate (se desfasoara expertiza contabila), onorariul avocat platit la zi.
Ma poate lamuri cineva in aceasta privinta?!!!...eu personal nu am auzit de asa ceva.
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: giotto_2016 , utilizator 10:04, 10 Septembrie 2017
Buna dimineata!
Multumesc tuturor pentru explicatii.
Am vorbit si cu comitetul si am luat decizia sa cauta un alt avocat.
Prezentul avocat doreste marire de onorariu si preturile solicitate sunt destul de piperate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto,timbru,poluare etc camelia79 camelia79 am vazut in legislatie ca scotand masina din parcul auto national,se recupereaza taxa auto platita dupa 1 ian 2007.este nevoie neaparat de proces?si daca ... (vezi toată discuția)
Comision de succes anamariamed anamariamed Buna ziua, Familia mea este parte intr-ul proces penal si ceea ce ma intereseaza este daca comisionul de succes acordat avocatului ( in cazul in care vom ... (vezi toată discuția)
Colocatar rau platnic si scandalagiu wemilia wemilia buna ziua! am un \\"vecin\\" la bloc de toata groaza, pe langa ca e scandalagiu si nesimtit mai are si restante la intretinere vreo 5000 de lei, nu avem ... (vezi toată discuția)