avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plângere ITM Sibiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plângere ITM Sibiu

Buna ziua. Am semnat pe 18.08 un contract de mediere cu Focus Invest Recruitment din Sibiu . Am fost amanati pe diverse motive cum ca nu am avea dosarul complet , lipsindu ne cazierul. Am trimis si cazierul , ulterior spunandu ne alte scuze prin telefon. Am vorbit de o eventuala reziliere a contractului si de a ne da inapoi banii , au fost de acord spunandu ne ca ori venim si semnam si primim banii prin mandat , ori prin fax trimitem cererea de reziliere. Am sunat astazi si au spus ca nu se ocupa ei de bani ci departamentul juridic. ( un nr cu taxa inversa de 1.28 € pe minut ) la care nu am sunat evident. In situatia asta mai sunt persoane. Ce este de facut pe cale legala pt a ne recupera banii ? Si daca lucreaza ilegal sa oprim asta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 6 Octombrie 2019
Depuneti o sesizare la ITM si , totodata, la Politie/Parchet.
Din pacate nu am reusit sa recuperam banii sau sa facem ceva in privinta asta...dar nu imi vine sa cred ca inca le merge
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ati depus sesizare ?

Daca da, ce raspuns ati primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune firma de recrutare violetavio violetavio Buna seara! Sotul meu impreuna cu un prieten au fost inselati de ca catre o firma de recrutare foarte bine pusa la punct. ITM.-ul este \" mama in mama\" cu ... (vezi toată discuția)
Teapa sau nu ? MariusGogancea MariusGogancea Buna ziua !! Ma numesc Marius si as avea o problema foarte serioasa , la care as dori sa stiu cum e mai bine sa procedez?? SA MERG IN INSTANTA SAU SA RAMAN SI ... (vezi toată discuția)
Plangere Crist. Crist. Buna ziua.am semnat in data de 22.10.2018 un contract cu o firma pentru un loc de munca in Anglia,mi sa spus ca pana azi 26.10.2018 voi primi informatii in ... (vezi toată discuția)