avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez? Malpraxis medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez? Malpraxis medical

Am născut iar copilul meu a murit,am acte doveditoare care arată ca medici au fost de vină, as putea lua legătură cu avocatul poporului pt îndrumare?
Cel mai recent răspuns: Bengeaandreea@gmail , utilizator 16:02, 6 Septembrie 2017
Buna seara,
Puteti lua legatura cu un avocat dar avocatul poporului nu are nicio treaba cu aceste aspecte.
Avocatul poporului are rolul de a consilia Parlamentul, iar in anumite tari acesta ajuta in cazuri aparte cetatenii in conflictele cu serviciile birocratice ale statului, atat ca nu intervine in mersul justitiei.
Da mulțumesc pt îndrumare ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii ce revin av.poporului in cazul violarii art.3 din conventie caroll caroll Buna ziua.Am sesizat Avocatul Poporului in legatura cu incalcarea art.3 al Conventiei Drepturilor Omului,respectiv supunerea la rele tramente de catre ... (vezi toată discuția)
Fapta prescrisa - recuperare daune Just-drept Just-drept Un functionar a savarsit infractiunea din C.P..art.297 (abuz in serviciu),care nu a indeplinit un act,indeplinandu-l in mod defectuos,iar intre timp acum s-a ... (vezi toată discuția)
Discriminare proprietari la casa verde - am facut o petitie la ... CetateanZ CetateanZ Discriminare proprietari la Casa Verde - am facut o petitie la Avocatul Poporului cerand sa atace legea respectiva pt ca cerinta de extras CF ii nedreptateste ... (vezi toată discuția)