avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... card sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

card sanatate

Ce demersuri trebuie facute pentru obtinerea cardului de sanatate de o persoana pensionara careia nu ia fost eliberat si care a verificat deja existenta acestuia,el nefiind eliberat in sistem.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladuta , utilizator 20:14, 6 Septembrie 2017
Sa se adreseze Casei de Asigurari de Sanatate.
S-a adresat deja Casei de Asigurari de Sanatate Mehedinti,care a verificat existenta cardului ,acesta nefiind eliberat si a fost sfatuita sa mai astepte,persoana are nevoie de card plecand in strainatate,i sa eliberat doar o adeverinta valabila 3 luni pentru doctorul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)
Cum obtin cardul european de asigurat? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de a obtine un card de sanatate european? Va multumesc cu stima (vezi toată discuția)
Adeverinta de asigurat pentru un pensionar. e normal? allyna allyna Bunica mea, in varsta de 80 de ani, a fost internata in spital, cu grave probleme de inima.La externare am prezentat cuponul de pensie si i s-a eliberat reteta ... (vezi toată discuția)