avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto - recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto - recuperare

Am înmatriculat o masina in noiembrie 2010 ,apoi am vanduto in 2015 decembrie pot recupera taxa auto si daca da ,De ce acte am nevoie țin sa specific ca toate le-am dat odată cu masina.
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ultimele modificari legislative, restituirea taxelor de acest gen se va face numai pe cale administrativa - va trebui sa va adresati Administratiei fiscale de la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto catalincraciuneac catalincraciuneac buna tuturor si un AN NOU FERICIT , in legatura cu restituirea taxei auto ;am depus la Finante Publice cerearea de restituire taxa auto (25.11.2011) si mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare a unui contract de leasing incheiat Cristianna Cristianna Buna ziua!In noiembrie 2008 ,am achizitionat pe firma un autoturism,in leasing.Am platit bineinteles taxa de poluare aferenta.Ulterior un angajat al firmei,a ... (vezi toată discuția)