avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Provident
Discuție deschisă în Executare silită

Provident

Buna ziua !
Acum doi ani, am facut un imprumut la provident, de care se ocupa tatal meu. Sau initial asa am crezut.
Am sunat sa aflu situatia si am o restanta de 1200 ron. Eu nu stiam de asta. Nu am fost informata in nici un fel. Am sunat doar pt ca vreau sa mi dac un imprumut pt prima casa. Ma afecteaza cu ceva. Eu vreau sa achit providentul, dar nu dau de nici un agent. Mi au spus ca s a facut o sesizare.
Ce am de facut
Cel mai recent răspuns: Andreco , utilizator 16:56, 7 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Am sunat la ei si mi a spus ca ma vor contacta.
A trecut o saptamana. Mai este de platit restanta de 1200 ron si inca 900 ron diferenta. Cel mai mult ma intereseaza daca pot opta pt programul "prima casa". Stiu ca daca intru la biroul de credite, nu as mai putea face aceat credit. Cei de la provident mi au spus ca nu sunt in masura sa ma ajute cu aceste informatii.
Silvia Zaharia a scris:

În primul rând, recitiți contractul perfectat cu Provident-ul și vedeți ce sumă a rămas de achitat și cât solicită ei.

Apoi, dacă totul este în ordine achitați suma pentru a stinge debitul.

Luați înainte de aceasta, legătura cu un reprezentant de la Provident, se poate lua legătura și telefonic, pentru a afla despre ce sesizare este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)
In ce consta executarea silita timaru1982 timaru1982 Buna ziua, Am luat un imprumut de la Provident in 2014 de 1750 ron. Am achitat din el o parte din banii , problema este ca mi-a expirat termenul de ... (vezi toată discuția)
Imprumut Alina3666 Alina3666 Buna ziua... Am facut un imprumut la provident acum vre-o 8 ani si nu am platit, oare mai sant in baza lor de date?? Multumesc (vezi toată discuția)