avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cui declina Judecatoria Constanta un dosar daca admite ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cui declina Judecatoria Constanta un dosar daca admite execptia necompetentei materiale?

Buna seara, intr-un dosar actiune in raspundere delictuala pretentii am primit instiintare prin care reclamantul este citat sa-si exprime punctul de vedere cu privire la exceptia necompetentei materiale a Judecatoriei Constanta. Ce inseamna aceasta? Este o simpla formalitate prin care instanta declina dosarul sau conteaza si opinia reclamantului? Si daca declina, care este instanta superioara careia ii este declinat? Ms
Cel mai recent răspuns: Angajat roman tara gazda , utilizator 13:55, 11 Septembrie 2017
Poate detaliati mai mult obiectul acestui litigiu.
Am chemat in judecata Ministerul Apararii cu mai multe capete printre care plata unor daune, mai exact 25% din suma totala imputata partenerilor militari ai MApN, care nu au platit taxele si contributiile datorate si aferente unui contract individual de munca asa cum era specificat in aranjamentul romano-american privind forta de munca - MapN fiind obligat prin lege si acord bilateral sa plateasca acest procent. S-a comunicat ca Judecatoria Constanta nu are competenta decat pana intr-o anumita suma, iar suma solicitata ar depasi nivelul pentru care aceasta ar avea competenta, transmitand reclamantului citatie pentru " a exprima un punct de vedere cu privire la exceptia necompetentei materiale a Judecatoriei Constanta". Multumesc
Va declina in favoarea Tribunalului Constanta solutionarea litigiului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepþia necompetenþei materiale ºi declinarea cauzei SIE SIE Buna ziua. Am inaintat Judecatoriei Constanta deschiderea unui proces de retrocedare, completare la un dosar pentru stabilire de probe.. Pe citatia primita se ... (vezi toată discuția)
Drept administrativ AmaliaB. AmaliaB. Este vreo diferenta intre viciul de competenta si viciul de necompetenta? (vezi toată discuția)
Dosar ! help pls keksu22 keksu22 28/09/2010 Încheiere Solutie: -. N.R. -sa se raspunda la exceptia necompetentei teritoriale a Judecatoriei Constanta 02/11/2010 Amână cauza Solutie: N.R. ... (vezi toată discuția)