avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Transport - accesare fonduri pentru cumpărare ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Transport - accesare fonduri pentru cumpărare autoutilitară

Daca am un srl un angajat si o autoutilitara,pot accesa fonduri pt a achizitiona inca una?multumesc
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 10:48, 11 Octombrie 2017
Daca demonstrati necesitatea achizitionarii inca unei autoutilitare, puteti accesa fonduri pentru achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de leasing DanaBrasov DanaBrasov Buna ziua. Am o intrebare. In cazul achizitionarii unei autoutilitare in leasing utilizatorul ( care este SRL) are dreptul sa o inchirieze unei alte ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Deducere tva la achizitionarea unei autoutilitare .pfa. CosminMcm CosminMcm Buna ziua, PFA, platitor de TVA. Doresc achizitionarea unei autoutilitare cu greutatea maxima autorizata pana in 3500kg, se poate deduce TVA-ul la ... (vezi toată discuția)