Eu ma abtin sa comentez dar va doresc succes !
E greu de invatat pe cineva de la zero , mai ales daca invata online !
Pentru o singura ora un contabil castiga minim 10 lei , daca avem in vedere numai salariul minim pe economie .
Daca doriti intradevar sa deveniti buni, trebuie sa va documentati permanent.
Nu intotdeauna ce gasiti pe diverse site-uri sunt sfaturi demne de luat in seama, dar cred ca in comunitatea Avocatnet s-a format un colectiv de consultanti in adevaratul sens al cuvantului. Si noi am fost la inceput de drum si nu intotdeauna ne-am permis sa "platim,, informatiile. Acum exista internet, se poate comunica mai usor.
Sper sa va putem ajuta si peste ani sa faceti la fel cu cei care va vor cere ajutor.
Inca o data, succes!
Eu am scris doar ca pentru o singura ora un contabil castiga minim 10 lei , daca avem in vedere numai salariul minim pe economie , nu ca ar trebui sa plateasca pentru informatii .
Legislatia este aceeasi pentru toti si accesul la informatie se poate face foarte usor datorita internetului .
La inceputul activitatii mele am inceput cu un curs de contabilitate care sincer nu am inteles nimic (asta de intampla demult, tare demult...) acum, stau si ma gandesc ca, profesorii care nu au tact pedagogic nu au ce cauta in invatamant, mai mult te deruteaza si te pun pe o axa spatiala "in jurul pamantului"...
Am urmat facultatea si putin cate putin s-au mai asezat lucrurile.
Experienta mea o datorez unui expert contabil, a fost mentorul meu, tot respectul pentru dansa... "jos palaria".
Asa cum s-a mai scris si pe acest site, este mare lucru sa intalnesti o persoana care sa te indrume intr-un domeniu, trebuie sa ai o calitate sa poti si sa reusesti sa-i inveti si pe altii, sa te faci inteles si sa nu fii egoist.
Am ramas surprinsa, cand dupa ani de zile m-am intalnit cu o fosta colega si care mi-a spus ca i-au ramas intiparite niste cuvinte pe care i le-am spus cu mult timp in urma.
Citez: "mai tii minte Ioana, cand te-am intrebat de unde stii tu atatea, ce mi-ai raspuns??
Sincer nu mai stiam, dar raspunsul meu ar fost : "din carti... mai Gabita, din carti...".
Nu stiu cat este de bine sau rau sa-ti mai aduca altii aminte de replici spuse, dar asta este adevarul.
Cartile si legislatia sunt prietenii nostrii, cartile de contabilitate ale prof.Munteanu, Feleaga, Ristea.., Legea 82, Omfp 1752, Codul Fiscal, Codul de Procedura Fiscala...si oricum nu este suficient trebuie sa imbini teoria cu practica, stiti cum se zice, "teoria ca teoria, dar practica, te omoara".
In limita timpului disponibil, iti stau la dispozitie cu mai multe informatii.
Mult succes!