avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Notificare privind comercializarea suplimentelor ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Notificare privind comercializarea suplimentelor alimentare preambalate

Buna ziua! Pentru comercializarea suplimentelor alimentare preambalate este nevoie de o notificare de la Institutul de Bioresurse Alimentare sau sunt suficiente doar certificatul de conformitate si buletinul de analize?
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

E nevoie de avizari/certificari pentru vanzare produse (nisa healthcare) din china? calamirop calamirop Un srl vinde produse importate din china. Un exemplu de produs ar fi plasturi pentru slabit. Intrebarea e daca este nevoie de vreo certificare sau avizare ... (vezi toată discuția)
Import (ue) suplimente nutritive deja notificate in romania omnilux omnilux Sper ca am selectat bine forumul pentru aceasta problema, in caz contrar rog un moderator sa il mute in seactiunea corecta. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Intrarea pe piata cu suplimente alimentare sportive andrei_draghici andrei_draghici Buna ziua, Doresc sa comercializez online suplimente nutritive sportive - proteine din zer cu diferite arome, pre-workout, gainer, capsule CLA, tablete ... (vezi toată discuția)