avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... chiria pentru spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

chiria pentru spatiu

Buna ziua! Se poate dormi sa nu ,este o ilegalitate daca am o canapea si dorm in spatiul pe care l am inchiriat pe un an de zile unde totodata functioneaza o cafenea? Tin sa precizez ca in contractul de inchiriere nu este precizat cum ca nu e voie sa folosesc in acest scop spatiul dar proprietarii ma preseaza cum ca ar fi o problema daca vine politia,dar politia a venit in control.
Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 19:48, 16 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt in calitate de administrator,si da exact din acest scop seara intind o canapea acolo pentru a asigura si paza spatiului.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
adno, utilizator
* seara raman acolo pentru siguranta spatiului deoarece nu an instalat camera de supraveghere sau alarma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
adno, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)
Cafenea in bloc de locuinte Luca23 Luca23 Buna ziua. In blocul unde locuiesc, la parterul acestuia s-a deschis de la începutul dării in folosință o cafenea. Aceasta cafenea a primit acord semnat de ... (vezi toată discuția)