Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Daca examenul o sa fie asemanator cu cel de la inm(la dificultate ma refer),pariul meu este ca nici macar 30 nu vor intra,indiferent de numarul celor care se vor inscrie.
Peruschi a scris:
aacristinaaa a scris:
Ganditiva la partea buna,mergem in Sibiu ,vedem capitala culturala,ne intoarcem cu chitanta de la barou in buzunar,altceva nu cred ca o sa mai fie:D
ajunsi acasa o sa mai avem emotii,asteptand rezultatele,vedem rezultatele avem nervi,si ajungem iar la emotii asteptand rezolvarea contestatiilor,uite asa mai trece timpul si urmeaza examenul din toamna .De aici in colo stiti povestea este aceiasi cu cea dinainte.
=D>:rofl:
Asta cam asa este ... :P
Rezolvarea contestatiilor?? =D> sansele sunt infime ca o contestatie sa fie admisa...hai sa fim realisti...:D
Mie pe site imi spune ca, cazarea este 59 euro/noapte. Asa mai bine ma cazez la Hotel Parc (185 ron/camera/noapte) sau la Hotel Silva (acelasi tarif), dar am avantajul ca sunt in imediata apropiere a facultatii, si pot parcurge traseul pe jos, fara sa mai trebuiasca sa caut loc de parcare dimineata in preajma facultatii ...