Acuma nu stiu cat de oficiala este informatia pe care am primit-o de la "d-na" secretara , foarte "amabila", de altfel. Eu sunt gen Toma Necredinciosu' , pana nu vad negru pe alb un comunicat oficial al UNBR-ului , nu dau crezare 100 % "zvonurilor" .
Din punctul meu de vedere, examenul de tip "grila" , indiferent daca este inchisa sau deschisa, mi se pare mult mai complicat decat examenul clasic de sinteza. Am mai spus, cu ceva pagini in urma, pentru a te putea prezenta la un examen de acest gen si o asemenea anvergura trebuie sa stapanesti materia in cel mai mic detaliu, ceva mai mult decat foarte bine. Asta in cazul acelora care merg, sustin si sunt siguri 100% de promovare. Codurile trebuie stiute mai ceva ca pe "Tatal nostru" , in cel mai mic amanunt! Nu te poti prezenta "la oha" ( scuzati limbajul ) , sau cel putin eu nu imi pot permite sa arunc atatia bani pe drum, cazare si taxe doar ca sa ma aflu in treaba, sa vad cum arata Sibiul in luna februarie 2010!
O sa fie un examen tare dificil, din pmdv, cei care s-au inscris trebuie sa fie constienti la ce se inhama! Sustin si eu parerea multora , o sa fie un examen test, unde se va promova cat se va promova, organizat doar asa ca sa le inchida gura celor nedreptatiti la corectarea lucrarilor din sept 2009.
Spor la invatat tuturor participantilor!
Sa aveti multa inspiratie si noroc la bifarea raspunsurilor.
Ei haideti mai lasati pesimismul asta! Daca v-ati inscris inseamna ca totusi exista speranta ca o sa fiti admisi.
Da, cu siguranta ca va fi extem de greu, insa eu incerc sa invat pana atunci si sa-mi pastrez cumpatul. Si la mine e a doua oara.....si merg cu inima stransa, dar totusi cu multe sperante (poate sunt o naiva optimista :D). Sper sa nu fiu iar dezamagita!
Ieri mi-am depus dosarul si pana la examen ma inchid in casa.