Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
OEPA in comparatie cu celelalte materii inseamna un bat comparat cu o ranga:hammer:
aacristinaaa a scris:
OEPA in comparatie cu celelalte materii inseamna un bat comparat cu o ranga:hammer:
Ai mare dreptate dar avantajul este ca pana acuma ai mai studiat "ranga" in schimb intalnirea cu "batul" este pentru prima data si s-ar putea sa nu fie atat de placuta. Va recomand sa cautati (pentru cine are timp) sa vedeti ce rezultate au fost in toamna la OEPA la Cluj, Timisoara ca sa va lamuriti. S-au dus zilele in care OEPA era cenusareasa examenului de admitere in barou. Din punctul meu de vedere o consider proba cea mai "capcana" pentru ca nici noi marea majoritate nu ne stresam cu ea si pentru ca nici nu avem niste modele de grile pe care sa lucram, drept urmare grilele pot deveni foarte dificile. Si eu consider ca nu este cea mai grea proba ca si cantitate de studiu dar cred ca trebuie tratata cu maxima seriozitate. Din ce tin eu minte in toamna la Timisoara, cel mai mult s a picat la aceasta disciplina.
Spor!