Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna tuturor,
eu nu inteleg un lucru: daca peste tot asa apare ca in cazul contractului de intretinere creditorii nu pot solicita rezilierea respectiv executarea contractului, din moment ce este intuitu personae, la Liviu Pop, la actiunea oblica, pag.413, apare in mod expres ca creditorii se pot folosi de actiunea in rezolutiunea(!!!) sau executarea unui contract de intretinere.
Va rog, lamuriti-ma.
Kinga
Mai avem o sansa ca in Decizia Curtii sa se prevada expres revenirea la art. 16 din Legea 51/1995, pana sa fie abrogat.
Oricum, propun celor care nu au fost admisi la examen, precum si celor care au fost admisi dar nu se prezinta sa facem totusi dosarele de inscriere fara examen si dupa ce vor fi respinse sa mergem in instanta si sa le aratam noi ca o sa castigam si ca suntem buni de avocati, chiar mai buni decat ei.
Astept pe cei ce sunt de acord cu propunerea mea sa-mi scrie la adresa: mdragut@gmail.com
Te-ai definitivat prin examen? De exemplu eu eram CJ def prin efectul legii, iar in ianuarie CCJ a organizat examen si pentru cei care erau definitivi prin efectul legii (o reconfirmare). Sau poate nu aveai vechimea necesara....Probabil la contestaie de vei lamuri.