salutare...am revenit si eu pe acest forum dupa muuult timp
v-am spus cum o sa fie examenul si ce inseamna un examen tip grila.
era de asteptat.
referitor la :
srty18 a scris:
Eu am sunat astazi 08.03.2010, la UNBR, si mi-au spus ca sunt inregistrate sute de contestatii si nu se stie cand vor afisa rezultatele finale, sfatul lor, sa urmarim site-ul UNBR.......
nu inteleg pentru ce mai asteptati rezultatele la contestatii...cei care au facut contestatii la punctaj au facut practic o contestatie la softul unui calculator.recitirea prin scanare a lucrarii e o procedura simpla si 99,9% sigura.
pentru cei ce asteapta rezultatele la contestatii: nu va mai chinuiti aiurea sperand ceva...asa dupa voi,din experienta acumulata(daca o aveti)...cunoasteti cumva vreun caz ( unul singur macar) ca dupa o contestatie la un examen tip grila sa se mai acorde 1 sutime un plus? daca nu stiti,va spun eu.este imposibil!
asadar contestatiile la un examen tip grila sunt PUR FORMALE,ele deja sunt rescanate si nimeni nu a mai luat nimic in plus,insa afisarea lor se va face o data cu incheierea sedintei consiliului unbr care va avea loc undeva in jurul lui 20 martie,si se asteapta validarea examenului. o data cu validarea acestuia si publicarea deciziilor de primire in profesie,se vor afisa si rezultatele la contestatii care vor fi de forma unui proces verbal de genul "in urma procesului de recorectare,s-a constatat ca punctajul a fost corect acordat tuturor candidatilor,comisia respingand toate contestatiile ca inadmisibile".
mult succes pentru examenul din septembrie,la care ma voi inscrie si eu si un mic sfat: apucati-va de invatat cel tarziu la sfarsitul lunii aprilie,iar vara aceasta sa va luati gandul de la vacanta...asta pentru ca un examen tip sinteza reprezinta o mare acumulare si inmagazinare de materie,si e vorba de 5 materii...probabil ca oepa va fi modificat putin,dupa declararea ca neconstitutionala a oug/2008
mult succes tuturor...si mai ales celor care au fost respinsi pe muchie...fiti convisi ca o sa luati in septembrie.
cei care au fost respinsi cu note de 1-2...aceia nu cred ca vor lua daca nu se pun cu burta pe carte serios..