Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna, felicitari celor care au promovat examenul si bafta multa in continuare celor care vor sustine din nou examenul in septembrie. Eu am dat si anul trecut unde am picat (explicatiile ma depasesc) dar anul acesta am reusit si am luat. As vrea sa transmit lui profu40 si rspataru, fara a isca niciun fel de polemica ca acele note de 10 la civil penal si procedurile aferente nu trebuie privite nici cu scepticism nici cu neincredere, in spatele lor fiind doar multa munca.
Nu am sa dau sfaturi despre ce si cum trebuie facut pt ca fiecare are felul lui de a invata si cu atat mai mult nu-mi permit sa jignesc spunand ca cei picati nu au invatat etc., pt ca si eu am trecut prin aceasta experienta dureroasa si stiu cat de nedreptatita ma simteam. Daca doreste cineva anumite referinte despre autori tratate, carti de grile sau orice alt pont care credeti ca ar putea ajuta cu cea mai mare placere as vrea sa ajut.
Multa bafta la invatat si capu sus din fiecare experienta se invata cate ceva!!!
buna!da,m-ar interesa in primul rand cartile dupa care este indicat sa invatam!
Da, spor la invatat! Dar cum ramane cu noul cod penal si noul cod civil care ar trebui sa intre in vigoare in iulie 2010? ce stiti ?