Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Gerantul:
a) poate abandona efectuarea actelor de gestiune oricand si neconditionat;
b) nu poate abandona efectuarea actelor de gestiune, chiar daca continuarea gestiunii ar fi prejudiciabila pt el;
c) poate abandona efectuarea actelor de gestiune, daca gerantul a murit, mostenitorii sai nu sunt in masura sa preia gestiunea, iar aceasta nu este prejudiciabila pt gerant.
raspuns c) pentru ca nu poate abandona oricand si neconditionat, dar poate abandona daca continuarea gestiunii ar fi prejudiciabila pt el.
Eu una sper sa fie grila...
Raspuns corect: c)
Asemeni!;)
Buna Seara, Gabriellas si Luiza :)
Asa consider si eu, ar fi injust examenul din februarie sa fi fost doar o incercare a mai marilor Baroului de a vedea "daca merge si asa".
Parerea mea ca lor le convine mult mai mult sa fie grila, nu cred ca nimanui nu-i place sa piarda timpul corectand.
1.Soţul supravieţuitor: a) nu este moştenitor sezinar; b) poate veni la moştenire prin reprezentare dacă a divorţat anterior deschiderii succesiunii; c) are un drept de abitaţie recunoscut numai în concurs cu clasele III-IV de moştenitori legali.