Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
O CERERE CATRE U.N.B.R. AL CARUI RASPUNS SA-L PRIMITI IN SCRIS CRED CA AR SOLUTIONA PROBLEMA ! P.S. "parerea mea"
Ionut Buscan a scris:
In ce priveste accesul juristilor cu vechime deveniti definitivi prin efectul legii, sunati la UNBR si clarificati situatia.
Am inteles de la colegi care s-au interesat, ca in pofida anuntului echivoc, se permite inscrierea la examen a consilierilor juridici definitivi prin efectul legii 514.
Eu personal ma pregatesc pentru septembrie 2010.
Succes tuturor
E cu dus si intors treaba cu inscrierea la examen a consilierilor juridici definitivi prin efectul legii 514 , am colegi care au sunat la Barourile locale si au fost lamuriti de numa' intr-un fel, alti colegi care au sunat direct la UNBR si li s-a spus cu totul si cu totul altceva . . . ce sa mai spun ... no comment . . . ca la nebuni, ca la noi la nimenea.
Situatia este asemanatoare aceleia in care intrebi 7 babe cu privire la acelasi obicei , si fiecare vine cu versiunea ei de raspuns.
In alta ordine, de idei bun venit in grup !
Iti doresc bafta la sustinerea examenului de primire in profesie din septembrie !
Spor la invatat!