Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Salut! Intrebari pentru cei care s-au inscris deja la Baroul Bucuresti:
De unde ati luat adeverintele medicale si daca au fost probleme cu ele?
Daca ati mai intampimat problema legalizarii/certificarii actelor(inclusiv a BI/CI )!
Daca sunt din provincie e ok daca iau adeverinta medicala de la medicul de familie de acolo si adeverinta psihiatrica...ca oricum va trebui sa merg sa scot cazierul de acolo!
Sa inteleg ca pt adeverinta provizorie de licenta este de ajuns sa depunem doar copia legalizata, fara original? (si la mine, ca si altor colegi le este "blocata" la alte institutii de invatamant).
Executron a scris:
Sa inteleg ca pt adeverinta provizorie de licenta este de ajuns sa depunem doar copia legalizata, fara original? (si la mine, ca si altor colegi le este "blocata" la alte institutii de invatamant).
Cand am sunat la baroul SV si am intrebat,spunandu-le ca nu am cum sa le aduc originalul, mi s-a spus ca este suficienta doar copia legalizata de pe adeverinta (care trebuie sa includa si mentiunea referitoare la forma de invatamant absolvita,altfel fiind necesara o dovada in plus).
Si adeverinta mea este "retinuta" in dosarul de master.;)
subiectele la drept civil le am pe toate rezolvate în format pdf cine are subiectele la penal,procedura penala, procedura civila si OPDA ?? Dacă aveti nevoie de subiectele la civil vi le trimit pe mail.