Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
1. Spunea cineva mai sus ca pentru dosarul de admitere trebuie facuta si dovada formei de invatamant la care am absolvit. As veni si eu cu urmatoarea intrebare, de ce?
2. Auzisem de la cineva cum ca la Baroul Brasov ar fi cele mai mari taxe din tara. Ceva gen admitere ... definitivat 2000 Eur. Este posibil asa ceva?
Nu mai este nevoie de cazier fiscal. Cel putin eu asta inteleg,de vreme ce nu se precizeaza nimic despre asta.
Cu numarul de exemplare nici eu nu sunt lamurita. Voi vedea vineri cand ma voi duce sa ma insriu.;)
1. Spunea cineva mai sus ca pentru dosarul de admitere trebuie facuta si dovada formei de invatamant la care am absolvit. As veni si eu cu urmatoarea intrebare, de ce?
2. Auzisem de la cineva cum ca la Baroul Brasov ar fi cele mai mari taxe din tara. Ceva gen admitere ... definitivat 2000 Eur. Este posibil asa ceva?
Aceasta dovada trebuie facut doar in cazul in care pe adeverinta provizorie/diploma de licenta nu se face aceasta mentiune. Dar daca se face (scrie ca ai absolvit cursuri de zi/FR/FF etc.),mu mai este nevoie de alta dovada.
:hm: Taxe pentru ce? Inscriere in Barou? Ca pentru examen nu se pune problema de astfel de sume.
De exemplu,in SV taxa de inscriere in Barou este (sau cel putin era anul trecut) de 3.000 lei.
ce poze? Taxa cazier fiscal si judiciar la trezorerie si da toate trebuie legalizate!