avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Buna! Sunt o mamica care in noiembrie ca avea doi ani de cand a nascut. Sunt din nou gravida,sarcina avand aproape doua luni . Frirma la care am lucrat inainte sa nasc a dat faliment. Intrebarea mea este,ce pot face pentru a primi indemnizatia si dupa al doilea copil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Timea Bara , utilizator 17:37, 13 Septembrie 2017
Aunci nu sunt obligata sa ma angajez? pot merge mai departe cu concediu medical sau sarcina cu risc,dupa caz?
Nu va obliga nimeni sa va angajati, intrucat aveti cele 12 luni minime pentru a beneficia de indemnizatia CCC.
Multumesc mult de ajutor! O zi frumoasa in contiuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie SelenaMarina SelenaMarina Buna seara, am si eu o situatie la care nu gasesc raspuns. La primul copil am beneficiat de indemnizatie timp de 2 ani, in ultima luna de luat indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 Buna ziua.am si eu o intrebare.de curand am aflat ca sunt insarcinata.momentan nu lucrez.am fost in ccc care s-a terminat in oct-nov 2017 cand a facut copilu 2 ... (vezi toată discuția)
Soția a rămas gravidă după încetarea contractului de muncă razvan_george razvan_george Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema urmatoare : Sotia si-a dat demisia de la locul de munca in data de 29 iunie , anul acesta si ... (vezi toată discuția)