avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare functie......?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare functie......?

Incepand cu luna aprilie 2008 mi sa schimbat domeniul de activitate la firma la care eram si am fost pusa sa ma ocup de salariati(pontaje,calcul salarii,intocmire declaratii si depunerea acestora,contracte,etc),neavand la acea perioada nici o calificare in acest domeniu.
Am decis,pentru ca tot ocupam acest post sa urmez cursurile de calificare pentru IRU si ale programului de salarii in care lucram-WizSalary.
La data de o1.07.2008 am obtinut certificatul de calificare pentru pr.de salarii iar la 01.08.2008 pe cel de IRU.
Cu toate ca le-am prezentat la firma patronul stiind ca urmam acele cursurii,functia in C.M. mi-a ramas neschimbata, fiind aceea de Receptioner-Distribuitor.
Am o sg. intrebare:daca ocupam acel post si aveam si calificare pentru acesta,oare nu trebuia patronul sa-mi schimbe functia in C.M.?

multumesc

leonora

Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:21, 3 Octombrie 2009
Daca are contabil o sa se ocupe contabilul de asta pentru ca exista ideea inpamantenita ca un contabil se pricepe la toate , sau ca ar trebui sa se priceapa !

Poate sa introduca in fisa postului atributia de Receptioner-Distribuitor si unei alte persoane !

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Asta e problema angajatorului. Riscul este al lui daca nu mai are cu cine sa faca treaba.
A avut o firma de contabilita pana in martie 2009 dupa care a ramas si fara aceasta,dar si atunci inventarul era facut de noi,firma preluand datele de la noi.

leonora
leonora a scris:

A avut o firma de contabilita pana in martie 2009 dupa care a ramas si fara aceasta,dar si atunci inventarul era facut de noi,firma preluand datele de la noi.

leonora

Pai daca ii facea inventarul firma de contabilitate il costa mai mult decat daca recurgea la personalul angajat , plus ca nu mai putea sa regleze eventualele diferente .
Da.Nu il plang ca dupa el oricine poate face absolut orice este nevoie in acea firma.
Totul este foarte usor , noi,romanii suntem prea plangaciosi sau ne vaitam prea mult.

Multumesc tuturor pentru raspunsurii.

leonora

Alte discuții în legătură

Pierdere loc de munca nicolcarmen nicolcarmen Lucrez in contabilitate si sunt in C.M. ,cand m-am prezentat sa-mi ridic salariu, directorul firmei unde lucrez mi-a adus la cunostiinta sa nu ma mai intorc ca ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)