avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mod de calcul valoare masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mod de calcul valoare masa succesorala

Cum se calculeaza valoarea unor terenuri si imobile ce urmeaza a face obiectul dezbaterii masei succesorale?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:37, 18 Septembrie 2017
Aceasta grila o pot gasi si pe net? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca raspunsul e unul gresit. Daca succesiunea se face in instanta, instanta va propune un expert evaluator care va veni la fata locului si va face o evaluare a imobilelor ce face obiectul masei succesorale.
yamada a scris:

Cred ca raspunsul e unul gresit. Daca succesiunea se face in instanta, instanta va propune un expert evaluator care va veni la fata locului si va face o evaluare a imobilelor ce face obiectul masei succesorale.

Nu e gresit, ci e un raspuns pentru situația în care succesiunea se dezbate pe cale notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata decedat in ianuarie 2015-dezbatere succesiune-informatii /costuri DocMadalina DocMadalina Notar sau instanta?Ar trebui sa ma grabesc,daca depasesc termenul de 6 luni o sa intervina alta taxe? (vezi toată discuția)
Succesiune floreanilie floreanilie poate cineva sa-mi spuna cit face o succesiune la notar cu o masa succesoriala de 50000 lei.multumesc (vezi toată discuția)
taxe succesiune mitumaria2 mitumaria2 ce taxe trebuie sa patesc pentru a efectua taxa de succesiune la un an de la deces:)) (vezi toată discuția)