avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Dacă se breveteaza o invenție la OSIM și odată cu ea doresc și protejarea printr-o aplicație pe telefon mobil se poate?????
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:41, 30 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OSIM breveteaza inventii, nu aplicatii pentru mobil sau idei de programe sau idei de afaceri. Vedeti [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patentare metoda din spatele aplicatiei software Phreak Phreak Am si eu o nelamurire, Cum pot patenta metoda din spatele unei aplicatii software, care sunt pasi de urmat ? Exemple concrete: -suntem inventatorii UBER, ... (vezi toată discuția)
Cum legalizez o idee? Catadaniels Catadaniels Cum pot sa obtin drepturi de autor asupra unei ideei? Am o ideea privitoare la telefoanele mobile.Mi-am facut temele ideea nu a fost pusa in practica inca. ... (vezi toată discuția)
Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)