Madalin Ioan 
	    	Contabil

Madalin Ioan 
	    	Contabil	    

viorel61 
	    	Utilizator

viorel61 
	    	Utilizator	    

Madalin Ioan 
	    	Contabil

Madalin Ioan 
	    	Contabil	    

DECLARAȚIE
Sub sancțiunile aplicate faptei de fals în declarații prevăzute de Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările și completările ulterioare,
subsemnatul/subsemnata, . . . . . . . . . ., domiciliat(ă) în . . . . . . . . . ., str. . . . . . . . . . . nr. . . . . . . . . . ., bl. . . . . . . . . . ., sc. . . . . . . . . . ., ap. . . . . . . . . . ., județul/sectorul . . . . . . . . . ., legitimat(ă) cu B.I./C.I. seria . . . . . . . . . . nr. . . . . . . . . . ., CNP . . . . . . . . . .,declar pe propria răspundere următoarele:
În cursul lunii . . . . . . . . . . am realizat venituri din salarii sau asimilate salariilor în baza a două sau mai multe contracte individuale de muncă, iar baza lunară de calcul cumulată aferentă acestora este cel puțin egală cu salariul minim brut pe țară.
 Madalin Ioan, Contabil
 Madalin Ioan, Contabil 	
			~ final discuție ~
 viorel61	                   

Avem angajata o ingrijitoare la 2 cabinete medicale cu 2 respectiv 4 ore/zi si care , cumulat, nu ajunge la salariul minim brut de 1900 lei !
  Am dori sa ... (vezi toată discuția)
	                    viorel61	                   

Avem angajata o ingrijitoare la 2 cabinete medicale cu 2 respectiv 4 ore/zi si care , cumulat, nu ajunge la salariul minim brut de 1900 lei !
  Am dori sa ... (vezi toată discuția)

comancorinaadelina	                   

Buna ziua,
Am un pensionar angajat cu 2 ore/zi, perioada nereterminata si pentru luna august (cand au intervenit modificarea cu CAS si CASS) mi-a adus decizia ... (vezi toată discuția)
	                    comancorinaadelina	                   

Buna ziua,
Am un pensionar angajat cu 2 ore/zi, perioada nereterminata si pentru luna august (cand au intervenit modificarea cu CAS si CASS) mi-a adus decizia ... (vezi toată discuția)

andregh	                   

BUna ziua,
La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
	                    andregh	                   

BUna ziua,
La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)