avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cum se calculeaza impozitul la vanzarea unui teren
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cum se calculeaza impozitul la vanzarea unui teren

Suntem 4 mostenitori si vindem un teren in valoare de 900.000 RON. Va rog sa-mi spuneti daca impozitul se calculeaza individual pentru fiecare mostenitor, adica pe 225.000 RON minus exceptia de 450.000 (in acest caz nici un impozit) sau pe suma totala a tranzactiei, din care se scot 450.000.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 22:49, 18 Septembrie 2017
Plătiți în solidar impozit la ce trece de 450.000
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Impozit la vanzarea unei case Cristina VR Cristina VR Buna seara,sunt intr-o confuzie totala,aud fel si fel de idei,deci va rog lamuriti-ma !!! Am cumparat o casa prin licitatie dar nu pe numele meu ptr ca in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli vanzator apartament eu1984 eu1984 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce are de achitat un vanzator al unui apartament dupa vanzarea acestuia ? Exista vreun impozit de platit , pe venitul ... (vezi toată discuția)