avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cum se calculeaza impozitul la vanzarea unui teren
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cum se calculeaza impozitul la vanzarea unui teren

Suntem 4 mostenitori si vindem un teren in valoare de 900.000 RON. Va rog sa-mi spuneti daca impozitul se calculeaza individual pentru fiecare mostenitor, adica pe 225.000 RON minus exceptia de 450.000 (in acest caz nici un impozit) sau pe suma totala a tranzactiei, din care se scot 450.000.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 22:49, 18 Septembrie 2017
Plătiți în solidar impozit la ce trece de 450.000
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Impozit la vanzarea unei case Cristina VR Cristina VR Buna seara,sunt intr-o confuzie totala,aud fel si fel de idei,deci va rog lamuriti-ma !!! Am cumparat o casa prin licitatie dar nu pe numele meu ptr ca in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din vanzare teren agricol sohan sohan Am gasit un articol pe un site despre acest subiect la care mi ati trimis un raspuns si ptr care,va multumesc. Il redau mai jos : \"La transferul dreptului de ... (vezi toată discuția)